Köp och sälj

(S) Lejonhuvad dvv 0.1

2010-07-08 22:19 #0 av: Twinklys

Twinklys Sakura är min egenuppfödda tjej efter Granlundas Chania (lejonhuvad dvärgvädur, madagaskar) och Tussilagons Fluffy Cupcake (teddyvädur, madagaskar otter). Hon föddes den 7 september 2009.

Precis som sina föräldrar är Sakura verkligen en personlighet! När man öppnar buren brukar hon klättra upp på ens knä och puffa en mot handen och hoppas att det gömmer sig något gott där. Det finns mycket Sakura kan göra för en godisbit - ställa sig på bakbenen, hoppa upp på pallar och stolar, till och med gå på bakbenen en bra bit för att få tag på godbiten ;)

I februari i år ställdes hon ut för första gången på PET som SSV arrangerade, och fick ordentligt med beröm från domarna, och vann dessutom! Riktigt stolt var man :D

Sakura har bara testat på att hoppa några gånger, hon kan, men har inte intresset för det och ligger hellre i famnen och myser :) Men jag har inte försökt hoppa med henne så mycket och intresset kanske väcks om hon testar på lite mer.

Nu när Sakura närmar sig ett års ålder har hon fällt av den något jobbigare pälsen och har nu en relativt lättskött päls som jag inte brukar se till mer än två gånger i veckan.

Jag är väldigt mån om Sakura och kommer vara väldigt noga med var hon hamnar, hem är därför viktigare än priset.

Hon finns just nu i Malmö, men transport runt om i landet brukar oftast fixa sig. Jag kan själv ta mig med tåg i Skåne och lämna av henne.

Vid intresse eller mer info ring mig på 0733-464416

Man kan även maila, men jag föredrar att man ringer. twinklyskaniner@hotmail.com

Anmäl
2011-04-17 15:30 #1 av: Helgonsbarnet

hur fungerar hon inom avel? Har hon tagit några kullar?

Anmäl
2011-04-18 16:22 #2 av: Twinklys

Annonsen lades upp i augusti förra året så hon flyttade för ganska så länge sedan ;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.