Utställning och stambokföring

Kaninträff (PET- utställning & hoppning)

2010-07-04 22:39 #0 av: [sstorm]

Jag och Emelie (Dancehall på ifokus) har nu planerat länge för att fixa denna träff som kommer innehålla både PET-utställning och kaninhoppning, och nu ska den äntligen bli av.

Datumet vi planerat att ha träffen på är 8 augusti då förhoppningsvis de flesta kommit hem från semestern. Vi har valt att ha den på landet utanför Bålsta, antingen i ett ridhus om vi får tillstånd till att använda det, annars på min pappas tomt. Denna träff är för alla, stora som små, KIF medlemmar som icke KIF medlemmar, och vi ser gärna att familj och andra nära och kära också följer med.

Bålsta ligger beläget i Uppsala län, mellan Stockholm, Uppsala, Västerås och Enköping ungefär. Det går att ta sig kommunalt ut till oss, på vilken av platserna vi än ska vara.

Eftersom vi ska ha PET-utställning så är alla sorts kaniner välkomna, vare sig de har stamtavla, härstamningsbevis eller inga papper alls. De priserna vi ska dela ut till PET-utställningen blir BIS (Best in Show), BIM (Bäst i motsatt kön), Tamaste/keligaste kaninen och sist men inte minst ett pris till häftigaste färgen. Alltså fyra olika priser att tävla om. Anmälan till utställningen kostar 50:-/kanin, men anmäler du fler än en kanin så blir det 10:- rabatt per kanin du anmäler. Skicka anmälan till tranbergetskaniner@live.com, och skriv fullständigt namn, mailadress, telefonnummer & kaninens namn, ålder, kön, färg och ras. OBS, inga kaniner yngre än 4 månader, och inga sjuka kaniner får tas med.

I hoppningen får också vilken kanin som helst deltaga och klasserna vi kommer ha är rak mini & rak lätt. Anmälan kostar 30:- / kanin. Pris kommer delas ut till 1:a placering, och diplom och möjligtvis tröstpris (mindre pris) kommer delas ut till 1:a, 2:a och 3:e placering beroende på hur många som anmäler. Vi har den policyn att ju fler som anmäler sig desto fler och bättre priser kommer vi att kunna fixa. Anmälan skickas till sanna@stormenskaniner.se och skriv fullständigt namn, mailadress, telefonnummer & kaninens namn och ras samt vilken klass du vill deltaga i. OBS, inga kaniner yngre än 4 månader, och inga sjuka kaniner får tas med.

Både hoppning och utställning kommer starta klockan 11.00, så det är bra att vara på plats ca 10.30. Anmälningsavgifter betalas på plats. Vi kommer även anordna småaktiviteter under dagen som kaninfotografering, tipsrunda och lotteri. Kaninfotograferingen kommer gå till på så sätt att vi kommer ha en liten "fotostudio" där din kanin blir fotograferad, eller så bestämmer du själv plats för fotograferingen. Tycker du om bilderna så kommer du få möjlighet att få de nedbrända på en CD skiva som du kan köpa med dig hem om så önskas. Tipsrundan kommer vara anpassad så att vem som helst ska kunna deltaga, därför kommer det vara blandade kanin respektive vanliga frågor.

På plats kommer det även finnas kompostgallerhagar som går att hyra för 10:-/halvtimme, vill man dock ta med sig egna så går det också jättebra.

Lättare servering med fika, mackor och pizza/piroger kommer också att finnas, men vill ni ta med egen matsäck så funkar det utmärkt.

Om vi är på tomten så kommer det finnas möjlighet att gå att bada i sjön om så önskas och vädret tillåter, då vi bor ca 5 minuters gångväg från stranden. Det blir dock svårare om vi ska hålla till i ridhuset.

Vill man ta med sig sin kanin/kaniner utan att deltaga i hoppningen eller utställningen så är det okej. Tanken med träffen är att vi alla kaninmänniskor skall kunna träffas och ha roligt tillsammans.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Sanna 


Anmäl
2010-07-13 15:16 #1 av: [sstorm]

Puttar! Vi kommer vara på ridhusanläggningen!

Sanna 


Anmäl
2010-07-15 01:31 #2 av: [sstorm]

Sista anm dag 1 augusti efteranmälning i mån av plats och mot ev. extra kostnad!

Sanna 


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.