Bur och aktivering

Min blandis hoppar jättebra :D

2010-06-15 20:46 #0 av: CaptainBunchie

Min blandraskanin Chip (blandning mellan löwen och hermelin typ) är jätteduktig på att hoppa (kan tävla upp till ev. elitklass, iallafall på höjden) har hoppat 55 cm med honom när han var ett år, nu är han två. Hoppar runt 45 cm som vanligast men har aldrig tävlats, funderar på att starta någon tävling med honom men har inte mycket tid, dessutom är det ganska långt till tävlingar.

Just nu tränas kan knappt alls, mår lite dåligt av att jag nästan aldrig hinner med att gå ut med honom nu när jag har en egen häst också. Skulle vara bra om det kanske var någon som ville ha hand om honom i sommar kanske (med stror bur, ev. hage, hinder som man kan träna upp till ca55 cm och längd, innebur för dåligt väder) och kanske tävla med honom?

 

Bilden är fotad den 7 April 2010

//CaptainBunchie (fd. BlossaTossa)        
http://bunchiesphoto.weebly.com/

Anmäl
2010-06-15 21:34 #1 av: gaabriellaaa

var finns han? är det okej om han bor ute dygnet runt (utekanin) ?

Anmäl
2010-06-15 23:34 #2 av: CaptainBunchie

#1 - ca 2 mil utanför Jönköping. Jag är inte säker eftersom han har stått ganska mycket inne, men om det finns ett "hus" och buren är säker så den inte går att rymma ifrån, eller att något annat djur kommer (räv) kommer och kan ex. förstöra den eller öppna osv.

//CaptainBunchie (fd. BlossaTossa)        
http://bunchiesphoto.weebly.com/

Anmäl
2010-06-17 23:57 #3 av: Inaarah

#1 Det går nog bra att ha honom ute nu under sommarhalvåret. Håller med #2, att det är viktigt med ett hus och är rymningssäker.

#0 Hoppas du hittar ett bra hem för honom! :)

Never make permanent decisions on temporary feelings.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.