Köp och sälj

(S) Två hanar kvar ur Twilight-kullen!

2011-07-19 12:29 #0 av: [ninnakm]

Hej!

Då är de två hanar kvar ur Twilight kullen som söker nya hem. Deras tråd finns HÄR, för mer info om föräldrarna och hela kullen.

FABULOUS Carlisle

Kön: 1.0

Färg: Isabella

Övrigt: Carlisle, skulle till en början heta Renesmee, eftersom att det var en hona. Så kom den första oturen, det var en hane. Han har ju alltid stuckit ut lite extra, är man isabella och växer upp med 4 blå syskon, är det klart att man syns! Han är inte den som är mest frammåt. Men hur go som helst. Säljs med stamtavla. Snygg man och kjol nu, som troligen kommer att fällas av ganska snabbt, något långa öron. 400 kr. Har finare bilder dock inte hunnit ladda upp en och min dator krånglar med det, så det får bli en bild, där man inte ser så mycket.

FABULOUS Edward

Kön: 1.0

Färg: Blå

Övrigt: Edward skulle igentligen sitta på en båt till Finland nu, men det blev lilla Jasper som fick ta hans plats. Edward ärvde lite från sin far, teddy päls. Han är en riktig liten lurvboll där man bara ser två små ögon, resten är päls. Han är hur lugn och go som helst. När han var liten råkade han ut för en skada, vilket medförde en sne undertand, det var vid två veckors ålder. Men hans tänder slipas ändå ner bra, han har varken svårt att äta eller lider va det. Men man måste ju hålla koll på det. Men han förtjänar verkligen en andra chans! 400 kr, härstamnings bevis.

Anmäl
2011-07-25 23:27 #1 av: [ninnakm]

TTransport runt om i Stockholm kan vi stå för och det brukar inte heller vara något problem runt om i övriga Sverige!Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.