2012-12-14 13:59 #0 av: tesushie

ve inte hur man redigerar inlägg så gör ett nytt XD

Hej nu är det så att jag tyvärr måste sälja min älskade kanin amai  på grund av at jag börjar bli allergisk och av personliga orsaker.

Namn: Amai

Ras: Lejonhuvad korsning

Ålder : ca 11 - 12 månader

Ute/inne kanin : innekanin

Tillbehör: buren och alla nödvändiga tillbehör med följer

Info : Blilden jag lägger up nu är från när jag köpte henne har inte hunnit tagt någon y än med det kommer så fort jag hinner. Hon är en  söt och snäll, busig och otroligt smart kan förvarna om at om hon inte får mat i rätt tid så brukar hon spela död tills hon får sin mat då skuttar hon upp, men har ingen aning om varför jag har då inte lärt henne det XD. Hon älskar att gosa gå ut och gå och bli klappad.Ser helst inte att hon används för avel utan hon behöver en familj som bryr sig om henne har tid att gosa,leka och motionera henne kanske till och  med tränahoppning med henne ? personligen tror jag att med lite tränning kan hon bli en duktig hopp kanin då redan som liten hoppat väldigt högt up exempelvis upp på sin egen bur som är ganska hög.

Pris: priset går att diskuteras.

Transport : vi kan eventuellt lämna av henne beroende på vart köparen bor annars är det hämtning här i åmot utan för ockelbo eller närmaste stora stad.

 

Kontakta mig : ni kan kontakta mig genom att antingen skriva här i tråden ,sända ett pm eller mejla mig på Tassa95@hotmail.com