Sjukdomar

Ström i sej?

2013-11-02 23:55 #0 av: Pigges mam

Hej!
Har en liten kanintjej som troligtvis har fått en stöt idag. Jag skulle tända lampan och upptäckte att sladden var söndergnagd. Den ena lilla sladden var av som är inuti. Det är ju alltid två. Hon låg på golvet bredvid och jag klappade henne lite och tyckte att hon verkade ok. Lite senare tyckte jag att det var konstigt att hon inte kom fram för hon brukar vilja vara med oss. Så jag lyfte upp henne i mitt knä och blev alldeles blöt. Insåg att hon låg i en pöl av kiss. Det gör de inte när de mår bra. Har lagt henne på hennes favorit plats och där ligger hon än. Har flyttat lite på sej och ser rätt pigg ut på ögonen.
Nån som har nån erfarenhet av sånt här? Där jag bor finns ingen veterinär att få tag i en lördageftermiddag. Kanske imorgon.
Några tips?
Ps. Hade en slang runt sladden som skydd men hon har lyckats flytta på den så jag har inte varit slarvig.

Anmäl
2013-11-04 13:05 #1 av: Pigges mam

Tack o lov så är hon pigg igen! Igår var hon som vanligt igen. Äter o skuttar o ser glad ut. Någon sa att de kan bli tillfälligt förlamade o stämmer det så var det nog det som hände eftersom hon låg kvar i kisset.
Är så glad att det gick bra!♡

Anmäl
2013-11-06 19:27 #2 av: [[tjattehonung]]

Vad skönt att det gick bra :) Det hände min kanin också en gång

Anmäl
2013-11-12 21:53 #3 av: LeaHumlan


Vilken tur att allt gick bra Hjärta


Ni är de bästa som finns, Lea, Jamie, Trix, Humlan, Lilja <3
Medarbetare på Lejonkanin ifokus
www.minkaninblogg.blo.gg

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.