OT

Bunnyday

2013-12-01 22:13 #0 av: Cilia.Teddytöserna

Bunnyday är bloggen jag och Mathilda (anoki) håller i, bloggen handlar då om kaniner. På bloggen kommer man kunna läsa om våra vardagar med kaninerna. På bloggen kommer man kunna läsa mycket om kaninhoppning & uttstälnings livet. På bloggen kommer man kunna få pyssel tips, fakta, tips & tricks. Varje fredag kommer man kunna läsa Exklusiva intervjuer med uppfödare, privatpersoner, seltillverkare, kanintillbehörs försäljare (t.ex gnagarboden).Oftast så kommer det någon tävling med intervjuerna men vem vetSkämtar. Vi på bloggen svarar gärna på alla dina frågor det är bara att lämna en kommentar. Ge gärna feedback och säg vad ni vill se på bloggen, för vi kan inte förbättra något vi inte vet om. Eller hur ?Cool

Titta gärna in och när ni väl är där, varför inte slänga iväg en kommentar? Det gör våra dagar bättre att få läsa fina kommentarer från er läsare!

Hoppas vi hörs! MVH // Bloggarna

Här hittar ni bloggen.

Anmäl
2013-12-03 19:02 #1 av: Anoki

Bunnyday's jultävling 2013!
Nu när det närmar sig jul så har bloggen fått ett nytt utseende. Vi tyckte även att det passade utmärkt med en tävling där du som kaninägare har chansen att vinna mycket fina kanintillbehör. 

Info om tävlingen: http://bunnyday.blogg.se/2013/december/bunnydays-jultavling-2013.html

Tävlingen är sponsrad av Melodys selar.

Melodys Kaningård
Uppfödare av Dvärghare samt Hoppkorsningar.

Anmäl
2013-12-19 17:42 #2 av: LeaHumlan


Jätte fin Skrattarblogg!


Ni är de bästa som finns, Lea, Jamie, Trix, Humlan, Lilja <3
Medarbetare på Lejonkanin ifokus
www.minkaninblogg.blo.gg

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.